Įsivaizduokite paprastą eilinę dieną - tradicinis kavos gamintojas, sėdėdamas prie stalo, paima telefoną bei per kelias minutes užsako besibaigiančią kavos žaliavą pas prekybininką. Tuo metu Enrico Meschini dukra Prunella (neapdorotos kavos pupų paieškos vadovė) yra oro uoste, pakeliui į kavos augintojo šalį. Ji susitinka su ūkininku, kuris jau tiekia jiems kavą, pasidalina su juo naujomis idėjomis bei kylančiomis problemomis. Kartu pabando ištobulinti žaliavą ir surasti geriausią variantą. Pakeliui ji aplanko kitus ūkininkus bei ieško naujų kavos pupų skonių. Y p a t i n g ų. Daugiau kaip metai praleidžiami labaratorijoje, įvairūs skrudinimo bandymai, begaliniai ragavimai ir tik tuomet kava pagaliau paleidžiama gyvenimui. Tokia, kuria šie kavos aistruoliai didžiuojasi, kuri yra unikali. Tai ilgas, daug žmonių įtraukiantis darbas, kuris turi prasmę.